Cauta un produs


MODALITATI DE LIVRARE

In regim normal, comanda va fi executata si expediata in cel mult 5 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii. In perioadele mai aglomerate ale sezonului este posibil sa depasim acest termen de 5 zile lucratoare, dar acest lucru se va face cu acordul dvs. astfel incat produsele sa va ajunga in timp util, inainte de eveniment.

Termenul de livrare va va fi comunicat dupa procesarea comenzii, pe mail, de catre un reprezentant al firmei noastre.

Toate comenzile plasate Sambata si Duminica vor fi procesate Luni.

Toate produsele se expediaza cu Fan Courier sau Posta Romana, atat pentru destinatarii din Bucuresti cat si pentru provincie. In amble cazuri transportului este suportat de catre client.

Nu expediem colete in afara tarii, dar putem sa le trimitem unui destinatar agreat de dvs. din tara care apoi sa vi le trimita in afara tarii.

Livrarea prin Fan Courier se face in 24 de ore si costa cca. 25 RON in provincie si 20 RON in Bucuresti, taxa este stabilita de firma de curierat in functie de greutatea coletului. Coletul va este livrat la adresa specificata de dvs. in comanda, care poate sa fie la dvs. acasa, la serviciu sau unde doriti dvs. Taxa de transport reprezinta contravaloarea transportului coletului catre dvs. si transportul banilor inapoi catre noi, contravaloarea produselor achitandu-se ramburs, in momentul livrarii coletului de catre Fan Courier.

Firma noastra lucreaza numai cu firma de curierat Fan Courier, nu acceptam colaborarea cu o alta firma de curierat.

Livrarea cu Posta Romana dureaza pana la 5 zile lucratoare si costa 15 RON. Daca coletul depaseste 5 kg taxa de transport o sa fie 20 RON. Coletul vine la oficiul postal de care apartineti, este important ca adresa de livrare sa se regaseasca in cartea de identitate a destinatarului caci ridicarea coletului se face in baza cartii de identitate. Veti primi in cutia de scrisori un aviz cu care mergeti la oficiul postal de care apartineri, achitati contravaloarea coletului (inclusiv taxa de transport) si ridicati coletul.

Va recomandam sa optati pentru aceasta varianta de livrare doar in cazul in care adresa dvs. Nu se afla in raza de acoperire a curierului si transportul costa prea mult, deoarece expedierea coletelor cu posta o facem doar vinerea.

Va rugam sa ne specificati decizia dvs. in ceea ce priveste modalitatea de transport si plata, in formularul de comanda, la detalii, sau sa ne scrieti la adresa accesorii.petreceri1@gmail.com

Cosul meu

Nu aveti nici un produs adaugat in cos.


Oferte speciale

220 RON

Cutie Trusou Botez Roz


Contact

Comanda Online
24/24 – 7/7

Comanda Telefonica
0744 378 126
Luni – Duminica
8:00 – 20:00

Comanda Email
24/24 – 7/7
accesorii.petreceri1@gmail.com


Accesorii Petreceri.ro

Informatii

Copyright(c) 2011 - 2022 Accesorii Petreceri.ro
Toate drepturile rezervate

Creat de: Graco Network