Cauta un produs


Conditii generale de vanzare

Pentru folosirea corespunzatoare a site-ului www.Accesorii-Petreceri.ro este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Conditiile aplicabile vor fi cele existene pe site in momentul confirmarii comenzii.

Obligatia de a furniza informatii corecte

Pentru accesarea site-ului in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea site-lui in scopul cumpararii de produse, chiar daca nu este necesara crearea unui cont personal, este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. Informatiile se completeaza prin email sau telefonic. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-lui, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

Reguli de utilizare

Utilizatorul are permisiunea de a copia sau imprima continutul acestui site in scopuri didactice sau in scopuri personale non-profit. Nu aveti dreptul sa preluati texte sau elemente grafice in alte site-uri, fara a avea in prealabil permisiunea scrisa de le la Accesorii-Petreceri.ro si fara a specifica sursa cu link catre ea. Utilizarea acestui site se face pe propriul risc si orice material sau date care sunt copiate de la alti utilizatori se face pe propria dumneavoastra raspundere. Accesorii-Petreceri.ro NU este responsabil de integritatea datelor ce sunt schimbate de catre utilizatori prin intermediul acestui site.

Reguli de securitate

Sunt STRICT INTERZISE: - stergerea sau modificarea materialelor si informatiilor din site - incercarea de a afecta functionarea serverelor de hosting

Garantia datelor

Accesorii-Petreceri.ro nu este raspunzator pentru nici o pierdere sau distrugere (directa, indirecta, accidentala) a informatiilor survenite din utilizarea acestui site. NU putem garanta ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Nu avem nici o obligatie fata de utilizatorii acestui site, in cazul pierderii de informatii, din motive tehnice. Utilizarea acestui site se face pe propria raspundere.

Publicitate si site-uri externe

Accesorii-Petreceri.ro poate contine insertii publicitare si site-uri externe. Desi ne verificam frecvent partenerii, nu ne asumam raspunderea continutului site-urilor partenere. Accesarea acestora se face pe propria raspundere. Afisarea acestor insertii pe site au un scop pur informativ si nu constituie o recomandare.

Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca membru pe site-ul www.Accesorii-Petreceri.ro sunteti de acord ca Accesorii-Petreceri.ro sa foloseasca informatiile dvs personale impreuna si cu terte parti, incluzand partenerii si membrii nostri. De asemenea sunteti de acord ca Accesorii-Petreceri.ro sa va aduca la cunostinta informatii pe care le consideram a fi de interes pentru dvs. In cazul incalcarii legilor in vigoare, Accesorii-Petreceri.ro isi rezerva dreptul de a furniza date cu caracter confidential organelor oficiale abilitate, in vederea efectuarii anchetei.

Contact

Pentru orice nelamurire sau intrebare va stam la dispozitie la adresa de email: accesorii.petreceri1@gmail.com

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si accesoriievenimente.ro va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Cosul meu

Nu aveti nici un produs adaugat in cos.


Oferte speciale

190 RON

Cutie Trusou Marina


Contact

Comanda Online
24/24 – 7/7

Comanda Telefonica
0744 378 126
Luni – Duminica
8:00 – 20:00

Comanda Email
24/24 – 7/7
accesorii.petreceri1@gmail.com


Accesorii Petreceri.ro

Informatii

Copyright(c) 2011 - 2020 Accesorii Petreceri.ro
Toate drepturile rezervate

Creat de: Graco Network